avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... lucrez ca functionar public, ma apropiu de varsta de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

lucrez ca functionar public, ma apropiu de varsta de pensionare, ...

lucrez ca functionar public, ma apropiu de varsta de pensionare, am decizie de pensie anticipata partiala pe care o tin in sertar, mai am pana la varsta standard de pensionare in sistemul public in cazul meu este de 62 de ani si opt luni, aproape 3 ani, este posibil ca angajatorul sa ne puna pe liber, este un abuz, multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:43, 27 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce este abuz, ca tineti dvs o decizie in sertar?

Cititi Decizia ICCJ si Codul Administrativ ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Funcționar public și decizia de pensionare anticipată parțial suspendată CDEF CDEF Dacă decizia de pensionare anticipată parțial a fost suspendată, persoana angajându-se din nou ca funcționar public, dar intre timp întrunește ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, confirm decizie iccj, functionarul public cu reducerea ... decei.liliana@yahoo.com decei.liliana@yahoo.com Bună ziua, confirm decizie ICCJ, functionarul public cu reducerea vârstei de pensionare nu mai poate continua activitatea chiar dacă are 54 ani, tot ca ... (vezi toată discuția)
Se poate beneficia de pansie si salariu functionar public in acelasi timp? ion_raluca ion_raluca Buna ziua! Tatal meu este functionar public, dar vrea sa iasa la pensie . Poate sa beneficieze de pensie si sa lucreze in continuare ca functionar ... (vezi toată discuția)