avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, La revenirea din CCC de la modificarea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, La revenirea din CCC de la modificarea contractului ...

Buna ziua,

La revenirea din CCC de la modificarea contractului de 8 ore la 4 sau 6 ore, voi putea beneficia de stimulentul de insertie, fiind mai putin de 8 ore?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 27 Februarie 2025
Da, durata timpului de munca nu influenteaza dreptul de a beneficia de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la ... rodica05 rodica05 Buna ziua, se poate beneficia de stimulent de insertie pana la 3 ani la revenirea din ccc mai devreme cu 60 zile de a face copilul 2 ani daca la incetarea ... (vezi toată discuția)
Servici Ploton Ploton 1.Pt a beneficia de inserție trebuie neaparat sa ma intorc la același loc de munca unde am intrat in ccc? 2.Daca angajatorul ma angajează cu 2 h sau 4 h pe ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului Corrry Corrry Buna ziua.Referitor la concediul pentru cresterea copilului va rog sa-mi spuneti daca eu sau sotul pot beneficia de acesta in situatiile urmatoare:Eu sunt ... (vezi toată discuția)