avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă nu am avut niciodată contract cu firma de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă nu am avut niciodată contract cu firma de salubritate ...

Dacă nu am avut niciodată contract cu firma de salubritate din zona unde locuiesc și vreau să încetăm colaborarea mă poate obliga primăria să continuăm relația cu firma respectivă dacă eu nu mai doresc acest lucru? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:31, 28 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, in zona exista un singur operaror care e contractat de UAT (unitatea administrativ teritoriala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara,as avea si eu o intrebare...locuiesc in isalnita,dolj,primaria ... Laura Dunga Laura Dunga Buna seara,as avea si eu o intrebare...Locuiesc in Isalnita,Dolj,primaria din comuna a facut contract cu celebra firma Iridex,pentru ridicarea ... (vezi toată discuția)
Monopol servicii de salubritate cu firma primariei in baza legi 101/2006 YonM YonM Locuiesc in com Dobroesti, Judetul Ilfov unde avem o asociatie de proprietari. Dupa 6 ani de contract cu firma Eocsal Serv Dobroesti detinuat de Primaria ... (vezi toată discuția)
Executare sillita.buna ziua, vreau sa contest un titlu executoriu cu privire la ... Utta Utta Buna ziua, Vreau sa contest un titlu executoriu cu privire la o taxa de salubritate emis de o unitate administrativ teritoriala, o comuna, pentru suma de ... (vezi toată discuția)