avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un \'\'vecin\'\' m-a chemat in judectata pentru a cere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un ''vecin'' m-a chemat in judectata pentru a cere instantei ...

Un ''vecin'' m-a chemat in judectata pentru a cere instantei sa ma oblige sa intru in legalitate cu o lucrare ( cale de acces ) . A ramas un pronuntare dar eu nu mai sunt proprietarul imobilului de doi ani . Daca sa spunem ca ma obliga instanta ce am de facut , va rog ??
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2025
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 15:59, 28 Februarie 2025
Buna ziua, cale de atac si sa angajati un avocat.
Trebuia sa invocați aceste aspecte prin întâmpinare,eventualo excepție etc.
SI DACA RAMANR DEFINITVA CUM POT FACE CEVA PE PROPRIETATEA ALTUIA ??
nu puteti. trebuia sa va aparati, sa trimiteti intampinare ca nu aveti calitate procesuala.
ADUNCI SA SE SPELE PE CAP CU HOTARAREA .

Alte discuții în legătură

Interogatoriu la domiciliu parere parere am si eu nevoie de un raspouns, daca se poate. as aprecia foarte mult. sunt data in judecata. mi s-a spus ca o sa fiu chemata la interogatoriu. eu doresc ... (vezi toată discuția)
Calitatea procesuala pasiva a primariei flocaviviana flocaviviana Dragi colegi, O problema interesanta care se tot discuta prin salile de sedinta. CAPACITATEA PROCESUALA PASIVA A PRIMARIEI. Speta este simpla de tot. O ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare Muscky Muscky Buna ziua, In luna decembrie am angajat un avocat pt a Face contestatie la executare invocand prescriptia extintiva fiind in termenul de 15 Sile. Dupa ... (vezi toată discuția)