avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil 2 ani din concubinaj in Olanda
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil 2 ani din concubinaj in Olanda

Locuim în olanda , avem un copil de 2 ani născut în România , nu mă mai înțeleg cu tatăl copilului , îmi doresc despărțirea, însă vreau să rămân în olanda împreună cu copilul , tatăl nu este de acord și dorește să se întoarcă cu ea , cum se procedează ? Menționez ca tatăl a fost de multe ori violent cu mine
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2025
Mslt27, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:44, 3 Martie 2025
Va adresați instantelor olandeze,eventual cereți un ordin protectie dacă violentele continua etc.Exista fundații pt femei abuzate,adăposturi,probabil av din oficiu..
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Trebuie sa vada exact situația un avocat.
Depinde de multe lucruri.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Katy2316 Katy2316 Vreau sa stiu daca tatal imi poate lua copilul daca ma despart de el . Copilul este conceput inafara casatoriei . Doresc sa ma despart de acesta deoarece este ... (vezi toată discuția)
Partener agresiv Hdum Hdum Mama fara ajutor cu copil de 5 luni locuind în chirie cu tatăl copilului dar fara nici un venit ,ea, iar el este foarte agresiv...bea mereu urla si sperie ... (vezi toată discuția)
As dori un sfat , va rog frumos. Flopop Flopop Buna ziua Sunt mama unui baietel de 3ani, am 40 de ani , traiesc in concubinaj cu tatal copilului si locuim intrun apartament luat in rate de mine (al ... (vezi toată discuția)