avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua!În perioada 2000- 2001 am lucrat cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua!În perioada 2000- 2001 am lucrat cu contract de conventie ...

Bună ziua!În perioada 2000- 2001 am lucrat cu contract de conventie civila la un birou parlamentar!As dori sa știu dacă acea perioada constituie stagiu de cotizare și se ia în calcul la pensie la stagiul complet de cotizare?1
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 2 Martie 2025
Perioada in cauza nu constituie vechime in munca si nici stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila - vechime in munca andreeammihai andreeammihai Buna ziua, In perioada 2013-2015 am lucrat cu contract de conventie, am scos stagiul de cotizare de la Casa de Pensii Bucuresti. Din noiembrie 2015 pana in ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru creşterea copilului acordat în perioada octombrie 2002 - septembrie 2003 constituie vechime în muncă conform ultimelor reglementari bejenarv bejenarv Va rog sa-mi raspunde-ti daca, concediul pentru creşterea copilului acordat în perioada octombrie 2002 - septembrie 2003 constituie vechime în muncă si se ... (vezi toată discuția)
Facultate + master la zi = vechime? petje petje 1 an de facultate se echivaleaza cu 1 an vechime? (vezi toată discuția)