avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu de uzucapaciune.Intrebarea ...

O persoana vrea sa depune un act la judecata cu titlu de uzucapaciune.Intrebarea este pe cine trebuie pus ca PARAT LA CEREREA DE CHEMARE LA JUDECATA ???.Multumesc foarte frumos deja inainte daca primesc un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:40, 3 Martie 2025
Parat este proprietarul.
Nu este asa simplu cum pare.

Mergeți la avocat pentru ca sunt multe aspecte de drept și de fapt de analizat.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare semnata de o alta persoana decat paratul sau avocatul lui dana3329 dana3329 Buna ziua. De curand am intrat intr-un proces de pensie pentru intretinere copil in calitate de reclamant. As dori sa sa intreb: daca intampinarea este ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata solicitate dar neacordate de catre instanta Octavia Turbatu Octavia Turbatu Buna ziua. In data de 13.01.2014, am intentat proces civil, Asociatiei de Proprietari din care fac parte, pentru anularea a doua puncte din Pv AGP din ... (vezi toată discuția)
Am fost notificați, toți locatarii, că avem de achitat o sumă pentru repararea unei mașini pe care a căzut gheață de pe bloc, în caz contrar urmând să ne vedem în instanță. ce mă sfătuiți? SymoCry SymoCry Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu nou reziential nu de mult timp. Intr-o zi pe usa de la intrarea in bloc era lipita o notificare de la un avocat adresata ... (vezi toată discuția)