avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriez un spatiu pentru depozit; ce autorizatii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriez un spatiu pentru depozit; ce autorizatii trebuiesc obtinute?

buna ziua. pentru cod caen 4791 comercializare vanzari online si case de comenzi (comercializez bere , vin , alcool) cu punctul de lucru la terti . daca doresc sa inchiriez un spatiu pentru depozit ce autorizatii trebuiesc obtinute ? spatiu depozit 50mp-150 mp
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Depozitare marfa la sediu social cod caen: 4634, 4791 inextricabil inextricabil Buna ziua, Voi infiinta un SRL cu urmatoarele coduri caen: 4634 Comert cu ridicata al bauturilor, 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Coduri caen adaugate gresit, help! kosty000 kosty000 Buna ziua, De curand am infiintat un SRL , fara punct de lucru , fara angajat , eu administrator. Doresc sa am cateva tipuri de activitati si se pare ca nu ... (vezi toată discuția)