avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de executor dar ...

Buna Ziua! Mi-a fost scoasa casa la licitatie de executor dar eu nu am unde locui .Pot face ceva in cazul Asta?
Buna ziua

Doar sa vorbiti cu un avocat care sa studieze cazul dvs.

Altfel, faptul ca imobilul scos la licitatie este de fapt domiciuliul dvs nu e un motiv sa nu se mearga mai departe, chiar daca nu mai aveti alt imobil pe numele dvs.
Depinde de modul de executare, insa ati stat in pasivitate cat? De regula, daca intrebati mai devreme, e mai ieftin, rapid si usor de rezolvat. Acum va poate costa semnificativ mai mult cu mai putine saanse. Totusi, nu permiteti ca evaluari eronate sa va lase fara bani, contactati un avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere la licitatie abuziva? CrisPop CrisPop Buna seara ! Firma pe care am mostenit-o mai are un asociat si are sub patrimoniu o hala industriala. Momentan hala este sub sechestru asigurator(avem ... (vezi toată discuția)
Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
Scoatere la licitatie apartament girat ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au primit o adresa joi cum ca datorita neachitarii unei linii de credit (a unei firme) la care a fost pus gir acum 2 ani apartamentul lor (pus pe ... (vezi toată discuția)