avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Daca iubita mea are 15 ani și este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată ...

Buna seara! Daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată în luna 9 și mama ei nu vrea sa vina sa semneze ieșirea din spital pot sa o scot din drepturile părintești pentru că pe ea nu o interesează de fata fata sa mutat la mine pentru că mama ei a vrut să bage cuțitul în ea tatăl fetei nu vrea să audă de ea cum pot sa iau fata pe propria mea răspundere având în vedere că eu am 18 ani

Alte discuții în legătură

Ce pot face? Necunoscut030720 Necunoscut030720 Bună!Am 15 ani și iubitul meu are 22 de ani , și aș dorii să știu dacă mă pot căsători la 15 ani cu el,mama este deacord (defapt ar vrea sa scape de ... (vezi toată discuția)
Bună/salut. am 18 ani și vreau sa îmi iau iubita de 16 ani însărcinată sa locuiască la mine AlexandruMihai.r o AlexandruMihai.r o Am o iubita de 16 ani si suntem împreună de 2 ani si a rămas însărcinată. Si eu cu ea am o legătură strânsă cu ea și ne înțelegem foarte bine. Si ... (vezi toată discuția)
Codul penal legat de minori gabry08 gabry08 Buna ziua!Am si eu o intrebare si as dori sa primesc un raspuns cat mai concret si sigur referitor la legile actuale!Eu sunt major,iubita mea are 16 ani e ... (vezi toată discuția)