avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună/salut. Am 18 ani și vreau sa îmi iau iubita de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună/salut. Am 18 ani și vreau sa îmi iau iubita de 16 ani însărcinată sa locuiască la mine

Am o iubita de 16 ani si suntem împreună de 2 ani si a rămas însărcinată. Si eu cu ea am o legătură strânsă cu ea și ne înțelegem foarte bine. Si am căzut de comun acord să se mute la mine. Îmi poate face politia ceva? NU ESTE MAMA EI DE HACORD CU RELATIA NOASTA!
Cel mai recent răspuns: Necunoscut1996 , utilizator 09:35, 5 Decembrie 2016
Dacă fata este însărcinată aceasta este o problemă care poate ar trebui să vă responsabilizeze mai mult. Simplul mutat la dvs. acasa al fetei nu ar fi suficient. Trebuie să vă faceți curaj să vorbiți cu părinții fetei. În România vîrsta legală pentru căsătorie este de 18 ani, însă legea permite căsătoria de la vârsta de 16 ani pentru motive temeinice.
Poliția și chiar alte autorități sigur că ar putea să vă pună niște întrebări, dar dacă veți dovedi bună credință, lucrurile se pot desfășura după cum vă doriți și dvs. și fata.
Daca mama ei nu este de acord sogur va depune o plangere la politie. Daca ea are 16 ani impliniti nu este nici o problema. Declaratia ei este luata in considerare. Se poate muta la tine fara nici o problema. Unica problema ar putea fi sarcina. Fata este minora. Este nevoie de cineva din familia ei sa o scoata din spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată ... Rares_18 Rares_18 Buna seara! Daca iubita mea are 15 ani și este însărcinată în luna 9 și mama ei nu vrea sa vina sa semneze ieșirea din spital pot sa o scot din ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu !!!!! AnaMaria98 AnaMaria98 Am 16 ani si as dori sa ma mut la iubitul meu care are 22 pentru ca acasa nu mai suport tratametul pe care mil ofera parinti mei...mereu sunt agresata verbal ... (vezi toată discuția)
Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine ... Floryn9806 Floryn9806 Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine eu am 23,noi ne iubim și din punct de vedere gândește matur.Iar legat de întreținutul ... (vezi toată discuția)