Am o iubita de 16 ani si suntem împreună de 2 ani si a rămas însărcinată. Si eu cu ea am o legătură strânsă cu ea și ne înțelegem foarte bine. Si am căzut de comun acord să se mute la mine. Îmi poate face politia ceva? NU ESTE MAMA EI DE HACORD CU RELATIA NOASTA!
Dacă fata este însărcinată aceasta este o problemă care poate ar trebui să vă responsabilizeze mai mult. Simplul mutat la dvs. acasa al fetei nu ar fi suficient. Trebuie să vă faceți curaj să vorbiți cu părinții fetei. În România vîrsta legală pentru căsătorie este de 18 ani, însă legea permite căsătoria de la vârsta de 16 ani pentru motive temeinice.
Poliția și chiar alte autorități sigur că ar putea să vă pună niște întrebări, dar dacă veți dovedi bună credință, lucrurile se pot desfășura după cum vă doriți și dvs. și fata.
Daca mama ei nu este de acord sogur va depune o plangere la politie. Daca ea are 16 ani impliniti nu este nici o problema. Declaratia ei este luata in considerare. Se poate muta la tine fara nici o problema. Unica problema ar putea fi sarcina. Fata este minora. Este nevoie de cineva din familia ei sa o scoata din spital.