BogdanGri 
	    	Utilizator

BogdanGri 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Ade13051991lina	                   

Buna seara 
Sunt căsătorită din anul 2009, împreună avem un băiat ,am construit o casă ,dar nu avem numai acte de recepție și este pe numele soțului ... (vezi toată discuția)
	                    Ade13051991lina	                   

Buna seara 
Sunt căsătorită din anul 2009, împreună avem un băiat ,am construit o casă ,dar nu avem numai acte de recepție și este pe numele soțului ... (vezi toată discuția)

cafea1	                   

Dragi forumisti, apelez in primul rand la domnii notari.
Care sunt etapele transmiterii dreptului de proprietate asupra unui imobil de la bunic la  nepotul ... (vezi toată discuția)
	                    cafea1	                   

Dragi forumisti, apelez in primul rand la domnii notari.
Care sunt etapele transmiterii dreptului de proprietate asupra unui imobil de la bunic la  nepotul ... (vezi toată discuția)

51971	                   

Buna ziua. Am 2 nepoti minori carora vreau sa le dau pamantul si casa de la tara.Vreau sa le trec pe numele lor dupa acuma si sa intre in posesia lor cand or ... (vezi toată discuția)
	                    51971	                   

Buna ziua. Am 2 nepoti minori carora vreau sa le dau pamantul si casa de la tara.Vreau sa le trec pe numele lor dupa acuma si sa intre in posesia lor cand or ... (vezi toată discuția)