georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

JanetaM 
	    	Utilizator

JanetaM 
	    	Utilizator	    

georgiana.td 
	    	Utilizator

georgiana.td 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters331905	                   

Buna ziua. la 20 de ani am solicitat o copie in romana a certificatului de nastere/ o transcriere a certificatului sovietic/. nestiind ca trebuie sa solicit si ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters331905	                   

Buna ziua. la 20 de ani am solicitat o copie in romana a certificatului de nastere/ o transcriere a certificatului sovietic/. nestiind ca trebuie sa solicit si ... (vezi toată discuția)

Lilianaaa	                   

Buna, am nevoie de ajutorul vostrul. In 2010 am facut certificat de căsătorie roman in baza certificatului de cetatenie si a cert. de căsătorie ... (vezi toată discuția)
	                    Lilianaaa	                   

Buna, am nevoie de ajutorul vostrul. In 2010 am facut certificat de căsătorie roman in baza certificatului de cetatenie si a cert. de căsătorie ... (vezi toată discuția)

Adevar2	                   

Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie.
Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)
	                    Adevar2	                   

Cetățean moldovean-unde preschimb buletinul după căsătoria cu un român și de ce acte am nevoie.
Buna ziua!Am cunoscut un român pe internet și am ... (vezi toată discuția)