avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Aș dori și eu să știu dacă se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Aș dori și eu să știu dacă se poate pune sechestru ...

Bună ziua! Aș dori și eu să știu dacă se poate pune sechestru pe un imobil primit ca donație? Să fiu mai clară, eu i-am donat fiului meu 1/2 din apartamentul pe care l-am obținut în urma partajului cu tatăl său. Deci el are jumătate de apartament primit ca donație de la mine. Acum trebuie să plătească cheltuieli de judecată la ANAF, iar el fiind în închisoare este in imposibilitatea de a plăti. Tatăl a mers la ANAF și a întrebat dacă în cazul în care nu poate plăti se vor aduna penalități, iar aceștia au spus că da. Eu vreau să știu acum dacă ANAFUL poate să-i pună sechestru pe jumătatea de apartament primită cu titlu de donație de la mine? Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
Pe orice bun sau venit al debitorului se poate face executare. Daca si pe imobil depinde de unele conditii, suma, alte bunuri etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale ssorinss ssorinss Buna seara, Am si eu o intrebare, si totodata daca ma poate ajuta cineva. Problema mea este: Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la o banca ... (vezi toată discuția)
Vrem să dăm un judecată un membru al asociației și probabil vom câștiga procesul. cum putem recupera restanțele dacă oficial acesta nu are niciun venit? prettydaniola prettydaniola Vrem sa dam un judecata un restantier si probabil ca asoc va castiga procesul. Cum putem recupera restantele de la un proprietar care oficial nu are niciun ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta ? doinita234 doinita234 buna seara, am nevoie urgent de ajutorul dumneavoastra... Intrebarea mea este daca poate fi atacat un contract de vanzare cumparare in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)