avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dare in judecata proprietar parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dare in judecata proprietar parcare

Buna ziua, de curand am avut un accident in parcarea unui complex de magazine. Mai exact, din cauza zapezii si gheții adunate in parcare (parcarea nefiind deszăpezită), am cazut si mi-am fracturat tibia piciorului drept, am stat in spital 11 zile, operatie…
Pot da in judecata proprietarul parcarii, cerând daune materiale? Sunt sanse de castig in asemenea cauza?
Sunt in incapacitate de munca cateva luni, timp in care pierd o parte din salariu.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:09, 29 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cui apartine? Caci in functie de asta lucrurle stau diferit. Cine are folosinta parcarii, cine intretinerea... vorbiti cu un avocat, insa intai obtineti dovezi.
Verificați prima dată dacă acel teren este în proprietate privată în totalitate, sau domeniul public ori parteneriat public privat.
Corect, poate avea mai multe forme juridice acel teren.
Sunt multe aspecte care trebuiesc luate în considerare. Daca e vorba de zona de parcare clienți sau angajați. Daca v-ați dus cu mașina și s-a întâmplat după parcare. Daca erați pieton iar în acest caz în ce zona s-a întâmplat. S-a deschis cumva dosar penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu victima CGSebastian CGSebastian Buna seara. Pe data de 05.05.2011 am fost implicat intr-un eveniment rutier in care am accidentat un pieton. Filmul incidentului este urmatorul: pe drumul ... (vezi toată discuția)
Condusa fara carnet uzzyuta uzzyuta eram intro parcare si din greseala am apasa acceleratia la masina si am intrat intr-o banca si a venit politia si ma luat si ma dus la spital si mia recoltat ... (vezi toată discuția)
Proces verbal accident usor - fara sa fie trecut asiguratorul anti77 anti77 Buna ziua, Am fost lovit in timp ce imi parcam de o masina ce m-o depasit neavand rabdare sa termin manevrele. Politia zicea ca eu sunt vinovat, doresc sa ... (vezi toată discuția)