avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua ! Tatăl meu a fost implicat într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua ! Tatăl meu a fost implicat într-un proces penal ...

Bună ziua ! Tatăl meu a fost implicat într-un proces penal iar pe timpul desfășurării acestuia a decedat . La ultima hotărâre, care a fost definitivă la Curtea de Apel Craiova s-a dispus ,,În temeiul art.404 alin.4 lit.c raportat la art.397 alin 5 din CPP menține măsurile asiguratorii.,, adică sechestru .Menționez că hotărârea a fost definitivă și este din data de 22.04.2024. Respectuos vă întreb dacă este ridicat sechestrul, ținând cont că au trecut 30 de zile în care partea vătămată putea să acționeze în civil moștenitorii și de la ce instituție pot sau care este procedura pentru a obține un document în care să se stipuleze dacă bunurile mai sunt sub sechestru sau nu. Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 5 Martie 2025
Irinel1982, utilizator

Alte discuții în legătură

Ridicare sechestru asigurator sammy44 sammy44 Buna dimineata. Judecatoria sect. 4 prin sentinta penala dispune: achitarea inculpatului pt. infractiunea de inselaciune , admite actiunea civila formulata de ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf nicutarasescu nicutarasescu Sechestru ANAF. In urma unui proses penal in care am fost acuzat penal de frauda ANAF, a pus sechestru pe un apartament de tinut cota parte de tatal meu si ... (vezi toată discuția)