avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru ANAF
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru ANAF

Sechestru ANAF. In urma unui proses penal in care am fost acuzat penal de frauda ANAF, a pus sechestru pe un apartament de tinut cota parte de tatal meu si sora mea in urma succesiuni dupa mama mea decedata. Sentinta in procesul penal s-a pronuntat fiind declara nevinovat. Cum trebuie sa procedez sa ridic sechestru pe acel apartament? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2022
nicutarasescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:38, 23 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca hotararea de achitare este definitiva, trebuie sa va adresati instantei de jduecata cu o cerere de rididcare a sechestrului in temeiul art. 954 s.u. Cpc, tinand cont si de dispozitiile Dec. I.C.C.J., Secția I civilă, decizia nr. 640 din 4 martie 2020. In masura in care nu sunteti familiarizat cu normele de procedura si de drept substantial, va recomand sa va consultati cu un avocat pentru acest demers. Cu stima, Av. Madalina Pascu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator auto Noelia Noelia Buna ziua, Ma puteti ajuta cu,cateva informatii? Unde pot achita cheltuielile de judecata dintr-un dosar penal finalizat la data de 03/2020? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Valorificare bunuri sechestrate prin vanzare la licitatie nicutarasescu nicutarasescu Valorificare bunuri sechestrate prin vanzare la licitatie. In urma unui proces penal am fost acuzat de frauda eu fiind administratorul firmei. In sentinta ... (vezi toată discuția)
Posibila retragere asociat, despagubiri, daune laurashield laurashield Buna ziua As dori sa primesc un raspuns competent referitor la urmatoarea situatie: Din anul 2008 luna ianuarie, sint asociata cu 2 parti sociale (total 20 ... (vezi toată discuția)