avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Talon retinut inmatricularea dureaza de 3 luni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Talon retinut inmatricularea dureaza de 3 luni

Buna ziua, cum pot urgenta inmatricularea unei masini?
Am avut talonul ( era pe dolj) retinut si cand am mers la drpciv Bucuresti sa inmatriculez masina au zis ca ma suna ei cand e gata. Am fost pe acolo si de fiecare data imi zic ca nu e gata. Acest proces dureaza de 3 luni deja.

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 pt un cielo din 1999 ContSters192974 ContSters192974 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret. In 27 decembrie 2012 am cumparat un Cielo. Am radiat-o de la vechiul proprietar, la primarie ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare cu probleme arxo arxo Bună ziua Am și eu o nelămurire în legătură cu mașina personală și aș dori sa vă cer sfatul sau ajutorul dumneavoastră . În urmă cu 4 luni am ... (vezi toată discuția)