avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi-a venit o înștiințare de executare silita asupra ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi-a venit o înștiințare de executare silita asupra ...

Buna seara , mia venit o înștiințare de executare silita asupra unei firme de care eu nu am habar, ce pot face în acesta privința. Are rost sa fac o contestație asupra ei , prejudiciul find de 6300 lei zi cât mar costa o contestatie
Doriti sa platiti suma? Caci daca nu, doar prin contestatie puteti scapa daca datoria nu va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Maria9696 Maria9696 As vrea sa stiu daca este posibila executarea silita pentru neplata facturii la apa timp de 3 luni in anul 2010 ( am folosit apa de la acel distribuitor pana ... (vezi toată discuția)
Bună seara va rog sa ma ajutați dețin un apartament inpreuna ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 Bună seara va rog sa ma ajutați Dețin un apartament inpreuna cu fosta soție (noi find divortati)care este girat la un credit de consum cu ipoteca ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat- nelamuriri privind executarea silita Mihail1972 Mihail1972 Buna ziua. Am un credit la o banca, de 6 luni nu am mai platit rate (in jur de 800 de lei) si in august se termina perioada contractuala. M-am ... (vezi toată discuția)