avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile dreptul de ...

Am permis UK și mi-a fost suspendat pe 90 de zile dreptul de a conduce în RO, nu am reușit să ajung în România să fac contestația, am plătit amenda, jumate din minim cum scria în pv.
Eu sunt șofer în străinătate, există posibilitatea să am probleme dacă nu pot ajunge să îl predau in termenul de 30 de zile din pv? Menționez că permisul e preschimbat în UK din 2020 . Pe 9 mai ar expira suspendarea.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:24, 7 Martie 2025
Nu v-au retinut permisul la intocmirea PV de contraventie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar in zona 50 dar defapt 70 ku990 ku990 Mi s.a intocmit proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei cu +66km/h mai exact 116km/h in zona de 50km/h. Asta scrie in pv . Realitatea face ca ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare date politie Sorin112233 Sorin112233 Buna seara! V-as fi recunoscator daca ma puteti ajuta cu un rapsuns.Am intrebare care suna cam asa: am permis,detin un autoturism. Intr-o zi autoturismul pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare drept conducere auto victoriatofan victoriatofan Daca mi s-a luat permisul auto fiindca am depasit cu 1 km limita maxima a vitezei legale (adica 51 km.) si am facut contestatie la judecatorie, daca nu platesc ... (vezi toată discuția)