avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, as putea da pe cineva in judecata dupa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, as putea da pe cineva in judecata dupa primirea a ...

Buna seara, as putea da pe cineva in judecata dupa primirea a numeroase mesaje cu jigniri si amenintari?
Cel mai recent răspuns: nicoleta.nico1 , utilizator 12:50, 7 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti sa dati in judecata. Este nevoie sa puteti dovedi acea fapta. Va recomand sa apelati la un avocat.
multumesc pentru sfat, pot dovedi deoarece am numeroase mesaje

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ionutcosmin1 ionutcosmin1 buna ziua,am primit prin sms cat si telefonic cuvinte jignitoare atat mie cat si familiei mele de la o persoana cunoscuta dupa un anume nr de telefon dar de o ... (vezi toată discuția)
Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie ... ioana.balan35 ioana.balan35 Buna seara,ma scuzati ca va deranjez cu acest mesaj,dar am nevoie de o parere. Ma numesc Balan Ioana Diana , am 16 ani si de doua saptamani sunt hartuita in ... (vezi toată discuția)
Unde sa fac plagere, pentru linistea familiei? jeaninne jeaninne Buna ziua! Ma numesc Jeaninne si am o problema mai delicata ,as zice eu. Am o relatie din noiembrie anul trecut, iar pe 4 sept anul curent,se va oficia. ... (vezi toată discuția)