avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Destinatiile pentru sumele inregistrate in contul 1175?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Destinatiile pentru sumele inregistrate in contul 1175?

Care sunt destinatiile legale pentru sumele inregistrate in contul 1175 -Rezultatul reportat reprezentand surplusul realizat din rezerve din reevaluare?
Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cont 105 bastti bastti Buna Rezerva din reevaluare din creditul contului 105 trebuie transferata in contul 1175 ? Multumesc (vezi toată discuția)
Contul 105 completat: doresc o propunere corectă din punct de vedere fiscal, pentru determinarea bazei impozabile la calculul impozitului pe venit micro balintemese balintemese Intrebare Doresc o propunere corecta din punct de vedere fiscal, pentru determinarea bazei impozabile la calculul imp. Pe venit micro. Conform Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Surplusul din reevaluarea cladirii se capitalizeaza? Daniela iani Daniela iani buna ziua , am reevaluat cladirile la o microintreprindere si voiam sa stiu daca surplusul din reevaluare se capitalizeaza . eu stiu ca nu ,dar am nevoi de o ... (vezi toată discuția)