avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, dureaza mult un proces prin care sa pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, dureaza mult un proces prin care sa pot sterge dreptul ...

Buna seara,dureaza mult un proces prin care sa pot sterge dreptul de uzufruct pe care il au 2 persone? Cand s-a cumparat casa in contract scrie ca se vinde liber de sarcini,am contractele?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:25, 10 Martie 2025
Nimeni nu va poate spune excat cat dureaza, totul depinde de volumul de munca al completului respectiv, de complexitatea cauzelor judecate de acesta.
Acele persoane locuiesc acolo ?
Sunt decedate,pentru 2 dintre ele am certificat de deces iar a treia persoana a parasit localitate si nu se stie de ea,cu siguranta mort deoarece sotia lui a murit in 1952 la varsta de 53 de ani

Adrian ALBU a scris:

Acele persoane locuiesc acolo ?

Formulați o cerere prin care să se ceară radierea uzufructuui din CF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E obligatorie radierea uzufructului din cartea funciara la vanzarea apart daca persoana respectiva a decedat? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vrem sa vindem un apartament in care avea drept de uzufruct (de a locui in apartament) mama sotiei pina la moartea sa. Aceasta a murit de cativa ... (vezi toată discuția)
Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa dupa deces Kathyp Kathyp Buna ziua, In data de 05.02.2013 bunica cumnatului meu (in continuare il voi numi M.) a decedat. M. are contract intretinere si uzufruct ,in urma acestuia el ... (vezi toată discuția)