avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În anul 2009 am achiziționat de la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În anul 2009 am achiziționat de la părinți un ...

Bună ziua! În anul 2009 am achiziționat de la părinți un imobil, în anul 2012 tata a decedat. în 2014 am dezbătut moștenirea și s-a făcut partajul ( doar la casa și terenuri)
Mama a decedat anul trecut.
Fratele meu a mers, acum 3 săptămâni, la imobilul cumpărat de mine, de la părinți și a luat mai multe bunuri sub pretextul ca unele sunt ale lui iar altele sunt de la părinți.
Toate bunurile se aflau în imobil la momentul vânzării (unele chiar de peste 25 de ani) și pana acum nu a ridicat nicio pretenție ca ar fi fost ale lui.
O parte le-a luat acum 3 sapt, din magazie ca avea acces la chei, alta parte le-a luat zilele trecute de lângă magazie( a desfăcut gardul și le-a luat)
Am făcut ieri plângere penala, dar nu știu cum se pune problema în situația prezentata.
Mulțumesc!

Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2025
john2016, utilizator
Cel mai recent răspuns: john2016 , utilizator 16:57, 9 Martie 2025
Pe mine ma interesează dacă sunt proprietarul de drept al bunurilor din imobilul achiziționat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire iulian_cucu iulian_cucu Buna seara.Am si eu o intrebare legata de dezbaterea mostenirii lasata de parinti .Tata a decedat in anul 1978 , iar mama a decedat in anul 1999 ,ea fiind ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunici gloriap gloriap Bunicii au murit in urma cu 20 de ani si nu sa facut taxa de succesiune ,bunicii au 5 copii tata fiind cel mai mic am trait in casa cu bunicii,unchiu meu a ... (vezi toată discuția)