avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,daca tatal meu de 30 de ani de la moartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,daca tatal meu de 30 de ani de la moartea buniciilor ...

Buna ziua ,daca tatal meu de 30 de ani de la moartea buniciilor a platit impozit pe casa si pamânt este vreo solutie sa devina proprietar, mentionez ca nu a deschis nimeni dezbaterea succesiuni...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie dezbatuta succesiunea la zi. Mostenitorii sunt cei declarati in urma succesiunii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie vazuta intreaga situatie, ce mostenitori ar mai fi, ce au luat ei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta ApostolDorina ApostolDorina Buna ziua ! Bunicii mei sunt decedati , la fel si parintii. Casa si pamantul extravilan al bunicilor il mosteneste fratele tatalui meu. Nu s-a dezbatut nici-o ... (vezi toată discuția)
Partajare proprietate fara succesiune ? Gill331 Gill331 Pe casa parintilor mei sunt 2 proprietari...tata si bunicul (tatal lui) , bunicul a decedat in 2002 iar bunica ( mama tatalui meu) in 2005...tata mai are 3 ... (vezi toată discuția)
Problema in legatura cu o mostenire. rog ajutor. i_oana9 i_oana9 Am si eu o nelamurire, daca se poate sa ma ajutati va-si sunt recunoscatoare. Bunica mea a mostenit in urma casatoriei, de la tatal ei, un pamant, pe care ... (vezi toată discuția)