avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. ...

buna ziua,
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
sunt nascuta in 1963 ,am dreptul la pensie in mai 2026,am doi copii, si lucrez din 2 iul.1982.
am inteles ca pot iesi la pensie, avand reducere de 1 an,intrebarea mea este daca ma pot angaja imediat dupa ce imi vine decizia. nu stiu daca imi permite ordonanta trenulet.
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:40, 11 Martie 2025
Ce treaba are OUG 156/20204 cu ce intrebati dvs ?

Sunteti functionar public?
Ultima modificare: Luni, 10 Martie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
nu sunt functionar public
nu stiu daca OUG 156/2024 permite sa ma reangajez la acelasi loc de munca
Codul Muncii va permite ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce ... Cristian1116 Cristian1116 Bună ziua, Dacă a ieșit o persoană la pensie și nu aduce hârtia la angajator, ce se poate întâmpla? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala bubby bubby o persoana (femeie ) nascuta in 25.07.1963 cu vechime in munca neintrrupta din 1982 ( 31 ani ) , la ce varsta se poate pensiona anticipat Multumesc (vezi toată discuția)
Ordonanța ,,trenuleț” Podarug Podarug Ordonanța ,,trenuleț\" spune că pentru timpul muncit in afara programului nu se mai acorda compensatii bănești ci doar timp liber.Dacă sunt chemat la ... (vezi toată discuția)