avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Modalitate ridicare notari CF categoria SARCINI - ...
Discuție deschisă în Executare silită

Modalitate ridicare notari CF categoria SARCINI - preluare drum privat de catre Primarie

Salut, locuiesc la casa cu acces pe un drum pe care am doar drept de servitute.As dori,impreuna cu vecinii riverani si proprietarul de pe drum sa cedam drumul privat catre Primarie(pentru asfaltare).Insa, proprietarul drumului are Nota pe Cartea funciara de la Executor judecatoresc-mentiuni pe extrasul de carte funciara, la sectiunea SARCINI.
Ce demersuri putem face noi vecinii impreuna cu proprietarul de pe drum pentru a Scoate de executare silita sau pentru a scoate drumul de sub executarea silita ? Din cate am inteles, drumul nu se poate vinde, intrucat ar avea cost 0.
Somatiile dateaza din: 17/04/2015 si 11/07/2022 (sunt mai multi creditori)
Cum facem sa cerem ridicarea Notarilor din CF categoria SARCINI, pentru a putea fi preluat de Primarie ?
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
am.marius, utilizator
Depinde de soarta executarilor, de celelalte bunuri executate impreuna cu drumul...
Cui trebuie sa ne adresam pentru a afla soarta executarilor ? Firmelor de recuperare/Bancilor care apar in zona de Nota din extrasul de Carte funciara ?
Preferabil tuturor celor mentionati, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita persoana fizica gipsy097 gipsy097 Buna ziua! as dori sa aflu in ce stadiu se afla dosarul de executare silita a unei persoane fizice , in conditiile in care pe bunul imobil s-a pus ... (vezi toată discuția)
Vanzarea-cumpararea unui imobil obtinut de vanzator prin executare silita de vanzator folio folio Buna ziua, As vrea sa am o parere avizata despre urmatoarea situatie. Urmeaza sa cumpar un apartament obtinut prin executare silita de vanzator. Actul de ... (vezi toată discuția)
Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor ... marius.al marius.al Am dobândit un apartament prin licitație de la un executor judecatoresc. In extrasul de carte funciara a ramas notat un litigiu constand in \"Contestație ... (vezi toată discuția)