avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Vecina de jos mi a facut mie personal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Vecina de jos mi a facut mie personal plangere la ...

Buna ziua!
Vecina de jos mi a facut mie personal plangere la Politie in privinta gunoielor care se arunca la ea in curte. Mentionez ca mai sunt 2 vecini care ar putea sa faca acest lucru, dar a considerat sa mi faca mie personal plangere fara sa aiba nici o proba in acest sens. Ce fel de plangere as putea sa i fac eu acestei persoane pentru ca in viitor sa nu mai existe astfel de situatii. (am vazut intradevar pet -uri sau hartie in curtea asa zis comuna dar proprie a vecinilor in cauza dar nu este de la mine) As dori sa stiu ce sa fac in acest sens. Cei de la Politie m au chemat sa dau declaratie!. As dori sa stiu cum sa procedez? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 11 Martie 2025
Cristal2019, utilizator

Alte discuții în legătură

Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)
Pe terenul meu sunt mormane de moloz.pe cine trag la raspundere? Iulllia Iulllia Buna ziua, As dori un raspund pt.problema mea si anume, detin un teren care intr-o zona de case,care nu este ingradit.In una dintre drumurile mele,am trecut ... (vezi toată discuția)
Sector 4 buc. pfa in imobil de apartamente FlorinDP FlorinDP Buna ziua, In urma cu cateva zile am primit de la Primaria S4 - decizie de impunere pentru salubrizare, conform HCL 9/2017 si HCL 95/2017 ( modificari si ... (vezi toată discuția)