Buna ziua,va rog sa imi spuneti ce sperante sunt la o pedeapsa cu suspendare sau amenda penala in conditiile in care am savarsit o fapta cu recidiva postcondamnatorie,respectiv conducere fara permis,in conditiile in care prima pedeapsa a fost 1 am si sase luni cu suspendare iar in al doi-lea dosar un an si 3 luni cu executare...solutia e in pronuntare..multumesc
Buna ziua!
Aproape nule .. este un raspuns cald...asta inseamna ca exista vreo speranta?In conditiile in care sunt acte doveditoare a absolvirii scolii de soferi,fara incidente in trafic,intretinator de familie,cu recomandari si caracterizari pozitive din partea serviciului de probatiune,control judiciar si munca in folosul comunitatii in baza primului dosar!
Recidiva
Sergiu88
Am recidivat la aproape un an de la terminarea probațiunii!
Menționez că am fost oprit de organ abilitat, pt conducerea unui autovehicul fără permis de ... (vezi toată discuția)
Calcul pedeapsa
estrela2126
2 condamnari cu suspendare ambele pronuntate in luna oct 2012 (pers cu tulburari psihice).una susp 3 ani +5 ani termen incercare sub supraveghere,a doua susp 1 ... (vezi toată discuția)