avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate fi acordata indemnuzatie de doctorat unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate fi acordata indemnuzatie de doctorat unui profesor care ...

Poate fi acordata indemnuzatie de doctorat unui profesor care preda matematica la un liceu tehnologic si are doctorat in domeniul inginerie industriala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 11 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate acorda . Potrivit legii, salariații cu titlul științific de doctor au dreptul o indemnizație lunară de 50% din salariul minim brut pe țară, dacă activează în domeniul respectiv și își aduc o contribuție importantă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi acordata indemnizatia de doctorat unui profesor care ... ancauser ancauser Poate fi acordata indemnizatia de doctorat unui profesor care preda matematica la un liceu tehnologic daca are doctorat in domeniul inginerie industriala? (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt profesor de matematică și am doctoratul în ... gavrilut gabriel gavrilut gabriel Bună ziua. Sunt profesor de matematică și am doctoratul în fizică. Conform noii legislații, am dreptul la plata sporului de doctorat? (vezi toată discuția)
Doctoratul în specialitate Silvian Floarea Silvian Floarea Am gradele II și I în învățământ, am obținut și doctoratul științific în specialitate, cât se va adăuga la salariu? (vezi toată discuția)