avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Membrii AUR ai comunitatii locale au postat pe FB o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Membrii AUR ai comunitatii locale au postat pe FB o fotografie ...

Membrii AUR ai comunitatii locale au postat pe FB o fotografie cu "ne deplasam si noi la Bucuresti"-3 martie. Si alte postari tipice. In ce conditii si ce as putea sesiza vis-a vis de violentele din Bucuresti? Probe directe ale legaturii directe, nu le am. Cum nici cei care ancheteaza abia le pot gasi. Sa fim pasivi? Intrebarea nu-i politica, ci juridica. Denunt, instigare publica, sau ce? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inselaciune irina_83 irina_83 Buna seara!Am cumparat niste produse online (pe fb) si nu corespund descrierii/respectiv pozelor afisate (mi-am luat \"teapa\"). Doresc sa imi recuperez banii ... (vezi toată discuția)
Am descărcat o carte în .pdf de pe un site free și am postat-o pe facebook. ulterior mi-a fost ștearsă la cererea cuiva de la asociația editorilor din românia, era ilegal ce am făcut? mmp mmp Buna ziua De pe un site am descarcat o carte in format pdf. Se spunea ca se poate descarca gratuit. Cartea nu avea date care sa arate cine a tradus-o, cine a ... (vezi toată discuția)
Unde trebuie facut denuntul!? Sonji Sonji Daca am la cunostinta o fapta grava, penala care s-a petrecut in alt judet decat cel in care locuiesc eu si doresc sa fac un denunt pentru a aduce la ... (vezi toată discuția)