avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare

Buna ziua
sunt nascuta in iunie 1964. Cand indeplinesc conditiile pentru pensie de urmas dupa sotul meu decedat, avand in vedere ca am nascut si crescut 3 copii.
multumesc mult
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2025
ravecabot, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:01, 12 Martie 2025
Iunie 1964 Februarie 2027 62/8
Anexa 5 va da raspunsul:
Pensie de urmas la implinirea varstei de 62 ani si 8 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt o femeie care in februarie 2024 fac 59 ani. nu ... COSTY12345 COSTY12345 buna ziua, sunt o femeie care in februarie 2024 fac 59 ani. nu am muncit de loc, am crescut 3 copii. sotul meu a decedat acum 2 ani la 60 ani, apucase sa iasa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. născută in12 august 1964. pe câmpul muncii din ... torokaty torokaty Bună ziua. Născută in 12 august 1964. Pe câmpul muncii din octombrie 1996. Cu un copil crescut. Doresc să știu când aș putea ieși la pensie. Eventual ... (vezi toată discuția)
Am observat ca in articolul despre varsta de pensionare, femeile ... spiridon.monica@yahoo.com spiridon.monica@yahoo.com Am observat ca in articolul despre varsta de pensionare, femeile pot iesi la pensie din noiembrie la 61 ani si 8 luni.Intrebarea mea este, daca anii de grupa 1 ... (vezi toată discuția)