avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o suspendare de 2 ani și 11 luni pentru trafic de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o suspendare de 2 ani și 11 luni pentru trafic de droguri ...

Am o suspendare de 2 ani și 11 luni pentru trafic de droguri și am fost oprit în trafic și am ieșit pozitiv la 3 substanțe,in acest caz,voi face pușcărie sau nu?
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 18:09, 12 Martie 2025
Codul penal
Art.96 Revocarea suspendării executării pedepsei sub supraveghere

(4) Dacă pe parcursul termenului de supraveghere cel condamnat a săvârşit o nouă infracţiune, descoperită până la împlinirea termenului şi pentru care s-a pronunţat o condamnare la pedeapsa închisorii, chiar după expirarea acestui termen, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării ... MArian1911 MArian1911 Buna ziua , daca am primit revocarea sau anularea suspendării și în total e de 3 ani și 2 luni . Pot face ceva sa mi se de-a tot suspendare ? Ținând cont ... (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa nu mi se revoca suspendarea daca sunt gasit "vinovat"? justaques justaques Acum un an am fost prins cu trafic de droguri de risc (international) si pedepsit cu 1 an si 9 luni de inchisoare cu suspendare. Acum o luna un prieten de al ... (vezi toată discuția)