GRANITUIRE
Buna ziua,supun atentiei dvs urmtoarea situatie in care ma aflu in prezent.Astfel in anul 2005 am cumparat o casa cu 1020 mp teren ,cind am realizat cadastru au iesit 980mp,vecinii de linga mine aveau construit pe linia de hotar un garaj cu o suprafata de 35mp,in prezent accei vecinii au vindut garajul,impreuna cu 50mp,din terenul pe care il detineau ,in prezent noi ecini si au facut un nou cadastru ,fara acordul vecinilor implicit al meu ,iar din cadastrul lor reiese ca au in plus 2m ,adica 52mp,fapt pentru care m-au dat in judecata pentru granituire pretinzind 40 cm din curtea mea ,adica in spatele garajului,cerand in instanta si suplinire acord pentru constructie gard,In conditiile in care am in stapinire terenul de 19 ani,lipsa teren,pot avea accesti vecini castig de cauza in instanta,?adica sa intre 40 cm in curtea mea ,sa isi construiasca gard,sau linia de hotar este constructia,in conditiile in care nu a respectat limita legala de constructie.Am nevoie de sfaturi ,sugestii,pentru care va MULTUMESC .CU RESPECT