avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcarea si modificarea proprietatii private fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcarea si modificarea proprietatii private fara proprietar de drept

buna ziua, pe o proprietate privata neimprejmuita, fost parc din Bucuresti, cu proprietar mort si fara succesori, diversi anonimi taie copacii, ii scetioneaza si ii transporta fara aviz, cauzand un prejudiciu de mediu dar si tulburand linistea publica cu drujbele. Ce se poate face urgent pentru oprirea lor?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:50, 14 Martie 2025
Sesizati politia si primaria in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile si cereti raspuns scris cu masurile luate. Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrarea petitiei dvs., puteti deschide actiune in contencios administrativa impotriva institutiilor statului in baza Legii nr. 554/ 2004.
problema e ca am primit raspunsuri insa sunt evazive de genul am inaintat catre parchet. si acolo ramane in aer.
Cereti nr. de inregistrare la parchet si in baza acestuia puteti intreba care este stadiul.
Discuțiile cu parchetul în fazele de cercetare și urmărire penală se fac exclusiv prin avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arderea resturilor vegetale viu viu Vecina mea arde resturile vegetale atat cele uscate cat si cele inca verzi. Se face un fum de nedesscris iar aerul este irespirabil. Am facut adresa la ... (vezi toată discuția)
Cu stima. am solicitat, in scris , primariei din comuna un raspuns ... Emil 66 Emil 66 Cu stima. Am solicitat, in scris , primariei din comuna un raspuns in legatura cu terenurile din proprietatea mea ce figureaza in evidenta primariei si nu am ... (vezi toată discuția)
Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul ... Alex.george90 Alex.george90 Un vecin construieste un etaj intreg lipit de casa mea fara acordul meu sau autorizatie de constructie. Am notificat ISC si primaria, dar din pacate nu am ... (vezi toată discuția)