avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn "Credius" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la firma la care lucrez, suma de plata fiind de 22000 lei + 3600 lei cheltuieli de executare. Poprirea a venit de la altcineva, cei de la credius au vândut creanță. Mai este ceva de făcut, sau ce as putea face? Am sunat la asa zisa "firma" și a rămas ca ma suna doamna care se ocupa. Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri!!!
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
Denisstefan1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 14:48, 13 Martie 2025
Bună ziua, trebuie facută contestație la executare în 15 zile de cand ați luat cunoștință de executare, ați primit poprirea sau alte acte de executare. Ce se poate obține in cadrul contestației trebuie văzut în concret pe baza actelor. Vorbiti înainte de orice tratative cu recuperatorii cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu. bună ziua . am luat un credit de 3000 lei acum ... Denisstefan1989 Denisstefan1989 Poprire salariu. Bună ziua . Am luat un credit de 3000 lei acum circa 7 ani de la un ifn \"Credius\" , nu am plătit. Zilele trecute a venit poprirea la ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)
Poprire ifn Mihai3334 Mihai3334 Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 ... (vezi toată discuția)