avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare destinatie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare destinatie teren

Buna ziua,

daca un teren are destinatia spatiu "verde" intr-o localitate rurala, ce demersuri trebuiesc facute pentru a se putea construi o casa pe el?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2025
Sadams, utilizator

Alte discuții în legătură

Pe terenul proprietatea mea s-a instituit spatiu verde prin puz alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! Va rog, in masura in care cunoasteti domeniul, sa imi dati o cale de rezolvare a acestei probleme sau macar un sfat: Am dobandit prin cumparare ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu in spatele blocului bgdncrst bgdncrst Buna seara! Locuiesc la parter intr-un bloc si in spatele blocului sub geamul meu sunt aprox. 40m2 de spatiu nefolositi. Daca stie cineva ce formalitati ar ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea terenurilor, spatiul intre cladiri. BBluEE BBluEE Salut. Am si eu o intrebare. In spatele blocului la mine este un spatiu verde, nu este mare. Cred ca are o latime de vreo 10 m si lungime de vreo 20-30. De ... (vezi toată discuția)