avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mulțumesc mult pentru răspuns! Dar, doresc să știu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mulțumesc mult pentru răspuns! Dar, doresc să știu dacă, ...

Mulțumesc mult pentru răspuns! Dar, doresc să știu dacă, după cei 35 de ani cotizați, cei 3 ani de Colegiu Universitar Tehnic se pot aduna la anii lucrați. Adică, (nu stiu dacă folosesc termenii corecți) la 37 de ani de munca efectiv și 60 vârsta pot aduna cei 3 ani ca sa ma pot pensiona. Mulțumesc mult! Și, scuze dacă nu am folosit termeni în domeniu
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 06:05, 14 Martie 2025
Continuați discuția unde ați început-o, adică aici:
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara! colegiul universitar tehnic absolvit între anii ... florinioana florinioana Bună seara! Colegiul Universitar Tehnic absolvit între anii 1993-1996 (studii de scurtă durată), calificarea subinginer cu diploma de absolvire se poate ... (vezi toată discuția)
Dresc sa cunosc metulica metulica As vrea sa stiu ce vechime in munca citi ani trebuie sa fi lucrat si ce virsta pentru a iesi la pensie anticipat multumesc (vezi toată discuția)
Pensie la limita de varsta sami482001 sami482001 Sunt incadrat in campul muncii din 12 sept. 1989 cu vechime neintrerupta. - in perioada 12.09.1978 ? 31.01.1987 am fost incadrat in grupa i de munca cu 100%. - ... (vezi toată discuția)