avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecătoresc adresa de sistare
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecătoresc adresa de sistare

Buna ziua! Îmi puteți spune va rog care este termenul legal în care executorul este obligat să trimită adresa de sistare pentru un cont de popriri? Dar de eliberare a documentelor (desfășurător, dosare de executare, încheieri) după ce am făcut cerere? Acestea pot fi taxate suplimentar? Menționez că toate datoriile sunt plătite, inclusiv cheltuielile de executare.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
Andaost, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andaost , utilizator 14:33, 14 Martie 2025
Nu este un termen.
Mulțumesc! Dar eliberarea desfășurătoarelor, dosarelor și încheierilor solicitate poate fi taxată sau refuzată?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu este un termen.

Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
Andaost, utilizator
Nu stiu la ce desfasuratoare va referiti. Restul se si taxeaza si se si elibereaza. Nu se poate refuza, nici nu am auzit din practica asa ceva... poate doar nu se raspunde solicitarii, asta da, din pacate.
Mulțumesc!
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu stiu la ce desfasuratoare va referiti. Restul se si taxeaza si se si elibereaza. Nu se poate refuza, nici nu am auzit din practica asa ceva... poate doar nu se raspunde solicitarii, asta da, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plată proprire din mână softloom softloom Buna ziua. Eu am o proprire pe salariu si acum am posibilitatea sa imi platesc toată datoria. Cum ar trebui sa procedez? Si ce act sa cer ca dovadă ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor vrica vrica In 2015 la cererea lui Alpha Bank mi s-a deschis un dosar de executare silita care avea prevazuta suma de 1785lei cheltuieli de executare Din 2016 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Baza de date comuna intre banci in cazul popririlor gritosu gritosu Buna seara, am curiozitate... daca exista un cont poprit de 6 luni de zile intr-o anumita banca, este posibil ca la deschiderea unui nou cont intr-o alta ... (vezi toată discuția)