avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce documente trebuie afișate într-un salon de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce documente trebuie afișate într-un salon de manichiură?

Bună ziua,

Știe cineva ce documente trebuie afișate într-un salon de manichiură?
Eu știu de: certificat de înregistrare, autorizatia de la DSP, avizul de funcționare de la primărie, lista de preturi. Nu stiu daca stiu bine. Iar fiind un punct de lucru, nu stiu daca trebuie afisul cu pastrarea bonului, semnul pentru POS si altele la care probabil nu ma gandesc.

Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 14 Martie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)
Am deschis un pfa. Diana1099 Diana1099 Buna ziua! Am deschis un pfa si doresc sa imi prestez activitatea masaj cod Caen 9604 închiriind o camera intr-un salon. De ce acte mai nevoie in afara de ... (vezi toată discuția)