avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua tuturor. As avea 2 intrebari: 1. Am diploma ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua tuturor. As avea 2 intrebari: 1. Am diploma de inginer ...

Buna ziua tuturor. As avea 2 intrebari:

1. Am diploma de inginer programator, dar practic de cativa ani conceperea de cursuri online. Pot printr-un PFA sa continui sa fac cursuri online, daca diploma mea nu este pe domeniul respectiv?

2. Pentru un SRL stiu ca e nevoie de un expert contabil. Daca de exemplu finalizez un curs online acreditat prin care primesc o diploma de contabil pe SRL, oare as putea sa fiu si administratorul firmei, dar totodata sa fiu si contabilul? Sau trebuie sa am neaparat o facultate de economist terminata pentru a putea pune stampila pe bilant?

Alte discuții în legătură

Drept de practica contabil durusoctavia durusoctavia Daca fac un master de contabilitate am drept de practica?Sau trebuie facultate? (vezi toată discuția)
Contabil autorizat JuliaHavadi JuliaHavadi Bun Ziua! Am terminat liceul la specializarea de economie si am terminat si facultatea de stiinte economice si gestiunea afacerilor cu diploma de ... (vezi toată discuția)
Contabil dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a absolvit facultatea de Management, specializare Management (durata studiilor 3 ani) fiind licentiat in stiinte economice, il ... (vezi toată discuția)