avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Baiatului meu i s-a aprobat liberarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Baiatului meu i s-a aprobat liberarea conditionata ...

Buna ziua,

Baiatului meu i s-a abrobat eliberarea conditionata de catre comisia din penitenciar. Ce ar mai trebui sa facem (eu ca mama sau fiul meu) in aceasta situatie?
Respectiv pentru instanta, trebuie facuta o cerere de catre detinut sau procesul-verbal si documentele merg direct in instanta unde se va stabili un termen?
Mai exact ce pasi trebuie urmati dupa aceasta aprobare a comisiei de eliberare conditionata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:54, 28 Martie 2025
Buna ziua, Trebuie sa treaca prin instanta si sa ramana hotararea definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua in legatura cu eliberarea conditionata. sotul meu munceste se conporta bine se duce la toate activitetile din pentenciar si nu face probleme ... (vezi toată discuția)
Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata emilianastasa emilianastasa daca a fost admis de comisia de propuneri si eliberari din penitenciar, a fost admisa cerea si in judecatorie dupa cat timp este eliberat din penitenciar? ... (vezi toată discuția)