avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... VANZARE CASA IN ROMANIA CU PASAPORT CRDS.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

VANZARE CASA IN ROMANIA CU PASAPORT CRDS.

Am rezidenta permanenta in UK si pasaport CRDS. Cartea de identitate am predat-o. Doresc sa vand o casa din Romania. De ce documente am nevoie la notarul roman? Este suficient pasaportul CRDS ca dovada identitatii?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt din rep. moldova, dar am cetatenie romana si ... cata-11 cata-11 Buna ziua, sunt din Rep. Moldova, dar am cetatenie romana si pasaport romanesc cu domiciliu in strainatate. Pot obtine buletin romanesc permanent (adica pe 7 ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie si actul de identitate al cetateanului roman ContSters185701 ContSters185701 O persoana cu dubla cetatenie poate detine carte de identitate pentru fiecare tara a carei cetatean este? (vezi toată discuția)
Carte de identitate si certificat de naștere pierdute în anglia. cum pot obține pașaport românesc fără să vin în românia? Celinne Celinne Buna ziua, va scriu deoarece o cunostinta apropiata se afla intr o situatie complicata. Locuieste in anglia cu copii dar si a pierdut carte identitate, ... (vezi toată discuția)