avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de carieră didactică profesor decedat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de carieră didactică profesor decedat

Dacă un profesor a decedat în cursul acestui an școlar, moștenitorii lui pot beneficia de banii primiți de către decedat, ca primă de carieră didactică pentru activitatea din anul școlar anterior?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:08, 17 Martie 2025
Ar putea beneficia cu condiția sa fie menționată în certificatul de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani castigati in urma unui proces Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Doresc sa va intreb daca drepturile castigate in urma unui proces de catre o persoana, care, ulterior a decedat, pot fi ridicate de catre ceilalti ... (vezi toată discuția)
Intrerupere activitate didactica/concediu fara plata pentru 1 an useraa useraa Buna ziua, Sunt director la o unitate de invatamant preuniversitar si as avea rugamintea de a ma ajuta cu urmatoarea situatie : am un cadru didactic cu ... (vezi toată discuția)
Bună seara! În anul scolar 2022-2023 am fost profesor suplinitor ... Adi Rusu Adi Rusu Bună seara! În anul scolar 2022-2023 am fost profesor suplinitor necalificat la o unitate de învățământ. La sfârșitul anului 2023 am întrat în ... (vezi toată discuția)