avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru auto! Recuperarea documentelor!
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru auto! Recuperarea documentelor!

Buna ziua! In urma cu 30 de zile, am fost oprit de politie, si mi s-a comunicat ca autoturismul pe care-l conduc este sub sechestru! Mi s-a ridicat cartea tehnica si talonul, am contactat executorul si am achitat datoria!
Desi sechestrul a fost ridicat, executorul mi-a trimis expres un document care justifica ridicarea sechestrului, documentele nu mi s-au înapoiat! Mai mult, același executor spune ca documentele autoturismului nici nu au ajuns la el.
Cat timp pot circula fără documentele respective, doar cu dovada? Ce pot face pentru a-mi recupera documentele autoturismului? Trebuie sa fac cerere la politie pentru restituirea documentelor?
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2025
varga.adrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe ... danymbi danymbi Buna ziua. In data de 5.08 am primit instiintare de poprire pe venit pentru suma de aproximativ 4200 ron, aceasta incluzand si cheltuielile de judecata, ... (vezi toată discuția)
Executare silită georgiana_c_1989 georgiana_c_1989 Buna ziua. Cu ceva timp în urma am fost executata silit pentru un credit neachitat. Impreuna cu executorul am ajuns la o înțelegere sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept ... Karolina27 Karolina27 Bună, autoturismul mamei mele a fost pus sub sechestru cu drept de circulație fiind un proces în derulare în legătură cu datoria neachitata a unui ... (vezi toată discuția)