avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Un denunt depus în ultimul termen la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Un denunt depus în ultimul termen la curtea de apel ...

Buna ziua! Un denunt depus în ultimul termen la curtea de apel în materie penal, se poate lua în considerare dacă s-a materializat în termenul de pronuntare? De exemplu pe 20 martie am instanta la curtea de apel, nu am timp sa materializeze denuntul, hotărârea o sa rămână în pronunțate o luna de zile, pana în ziua pronunțării, îl pot materializa și sa fie luat în considerare? El a fost depus și s-a format deja un dosar la diicot. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:26, 28 Martie 2025
Buna ziua! Faptul ca s-a format deja un dosar la denuntul dvs nu reprezinta prea mare lucru atata vreme cat nu este si o solutie cat de cat acolo. Un denunt este usor de facut si un dosar se formeaza oricum, insa pana la valorificare dureaza. Ati asteptat cam mult de ati ajuns in apel si in termen de pronuntare. Cel mai bine discutati cu avocatul dvs, asa cum probabil ati facut si pana acum, pentru ca dansul stie dosarul cel mai bine. Practic, din ce spuneti, la momentul inchiderii dezbaterior in apel, dvs nu aveati nimic clar de valorificat privind denuntul acela. Deci,,, discutati cu avocatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac? denxxx denxxx buna ziua trebuia sa mi se dea pronuntarea an data de 1 feb si am tot sunat la judecatorie si ami zice ca anca nu a anuntato judecatoru de ce nu se da ... (vezi toată discuția)
Posibilitate depunere concluzii intre doua amanari Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua, Partaj, ultimul termen s-a numit \"amana pronuntarea\", de fapt ar fi fost primul termen la care s-ar fi pronuntat. Inaintea acestui termen urma ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala art.318+ 315 cpp Mihai211 Mihai211 Salut am si eu o nelamurire, in vara lui 2019 am fost prins de poliție la festivalul de muzica SUNWAVES impreuna cu alți 2 avand asupra noastra fiecare cate ... (vezi toată discuția)