Bună ziua!
Eram la plimbare cu cățelul și am fost atacați din senin de un Amstaff. Menționez că nu am provocat sub nici un fel acel câine, ba mai mult, când l-am văzut, mi-am luat câinele în brațe și Amstafful mi l-a smucit și l-a tras jos.
Proprietara (stă la casă) are obiceiul de a le da câinilor săi drumul în strada (mai are alți Amstaff și un câine lup).
Câinele meu a suferit traumatisme care au necesitat tratament de urgență + tratament continuu, încă nu știm dacă își va recăpăta capacitatea de a merge complet.
Există temei pentru a face o cauză legală? Măcar pentru a recupera costurile de tratament? Dumneaei a refuzat ferm și a zis ca nu e treaba ei ca am fost “la locul nepotrivit “.. Eu am avut noroc ca am avut o geacă groasă și nu a putut sa ma muște prea tare, ca știu ca daca aș fi prezentat eu semne as fi putut sigur sa fac o plângere penală, dar în această situație sunt puțin pierdut…
Orice îndrumare este foarte apreciată!
Caini periculosi
gabycristy
buna ziua!
detin un caine inscris la art.1, lit b ca fiind caine periculos, fiind rasa Amstaff. Cainele are dresajul facut, etc. Problema mea este ca, atunci ... (vezi toată discuția)