avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut ! Am primit în Franțan amendă 3750 euro ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut ! Am primit în Franțan amendă 3750 euro pentru lipsa ...

Va salut !
Am primit în Franțan amendă 3750 euro pentru lipsa licență transport marfă și tahograf . Transport personal - necomercial . Am fost forțat să semnez și să plătesc amenda . Doresc să contest amenda , pentru abuz în primul rând și nu am primit proces verbal, Am doar 2 sms uri pentru suma de 3000 euro plătiți cu cardul , pentru cei 750 euro plătiți cash nu am primit nimic. Cum pot proceda ? Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2025
LAURENTIU BARLEA, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:05, 19 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va angajati un avocat din Franta, preferabil sa fie de origine româna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda tahograf cosmin_cristici cosmin_cristici Buna ziua, In urma cu doua zile primit o instiintare de amenda in valoare de 1400 de euro trimisa de catre Oficiul Federal pentru transportul de marfuri din ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala fanut25ady fanut25ady Salutare. Am si eu o pb..., am fost oprit de catre un echipaj arr in timp ce conduceam un tir adus de cateva zile in tara si care avea nr provizorii de ... (vezi toată discuția)
Recurs hotãrâre obligaþia de a face Dana0620 Dana0620 Soţul meu a fost chemat în instanţă de către firma de transport la care a lucrat, pentru [i]obligaţia de a face[/i]. Aceasta, în calitate de reclamant ... (vezi toată discuția)