avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua , mi-a fost suspendat permisul de România ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua , mi-a fost suspendat permisul de România pe Italia ...

Bună ziua , mi-a fost suspendat permisul de România pe Italia , iar acesta mi au dat 60 de zile drept de condus până mă vor judeca și voi afla câte zile /luni rămân fără permis
Eu fac România -Spania , dar n am primit nici o dovadă pe acele 60 de zile
Vă rog să mă ajutați dacă trebuie să mă adresez undeva pentru a obține o dovadă pentru cele 60 de zile , și unde îmi va fi trimis permisul sau trebuie să îl ridic din Italia
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:19, 19 Martie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajati pentru consultanta un avocat din Italia, preferabil de origine romana. Aici se discuta ce contraventii prevazute de codul rutier din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere best_army_boy best_army_boy buna ziua, sunt venit de aprox 3 luni in tara iar pe data de 27.10.12 mi-a fost retinut permisul de conducere SPANIOL pe o perioada de 30 zile pentru depasire ... (vezi toată discuția)
Permis spaniol suspendat in romania florinmunteanu florinmunteanu in urma cu 3 luni de zile mi sa suspendat permisul spaniol pe teritoriul romaniei ,in constanta sub influenta alcoolului.cand m-am prezentat la politia rutiera ... (vezi toată discuția)