LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Buna ziua,
Sunt proprietarul unui teren declarat ""spatiu verde"" de primarie desi l-am mostenit ca teren ""curti -constructii"".Am cerut despagubiri financiare pentru el in urma unui proces cu primaria din 2017 pana in 2021.Pentru ca rezultatul a fost negativ,m-am adresat CEDO din 2021 pana in 2024 si,intamplator,de pe internet,fara sa fiu anuntat de avocat,am aflat ca cererea este tot inadmisibila.Stiu ca la decizii nu se ofera motivari ci o simpla scrisoare de informare.Nu am primit-o nici pe aceasta din partea avocatului.Platesc de zece ani impozit pe teren,fara sa ma pot folosi de el,fara sa-l pot vinde.Am primit zilele acestea scrisoare ca trebuie sa platesc impozitul pe teren,sunt proprietar numai cu numele,fara sa fie o expropriere reala,ci una in/de fapt.E absurd sa platesti impozitul pe un bun care,de fapt nu-ti mai apartine.Ce sa fac?Pot sa cer din nou despagubire financiara pe teren?Am o varsta si n-as mai putea suporta un lung sir de procese,am obosit..Trebuie sa existe o solutie,nu putem subventiona la nesfarsit statul...Ce pot face?Multumesc pentru sugestii.